Paaseieren zoeken in het muZEEum

Zin in ouderwets paaseieren zoeken? Niet gewoon in je achtertuin, maar op een heel bijzondere plek?

Ga dan naar het Zeeuws maritiem muZEEum! Niet echt natuurlijk, want het muZEEum is nog steeds gesloten vanwege de lockdown. Nee, online.

In het muZEEum hebben we tien paaseieren verstopt. Je kunt het muZEEum in door op de pijltjes van je toetsenbord te klikken. Kijk goed om je heen. Vind je een ei, klik er dan op, dan verschijnt er een vraag. Het antwoord op de vraag geeft je een letter.

Heb je alle tien de eieren gevonden? Super goed! Dan heb je ook meteen het woord: dat is jouw oplossing! Stuur die oplossing voor 15 april naar communicatie@muzeeum.nl en je maakt kan op een van de drie leuke prijzen. Als je er ook nog bij schrijft wat het woord te maken heeft met Zeeland verdien je bonuspunten!!

Reactie schrijven

Commentaren: 0