Aanbrengen van deklaag op de rijbaan en fietspaden uitgesteld

De wegwerkzaamheden aan de Koningsweg en De Willem Ruysstraat verlopen voorspoedig.

Door de verwachte weersomstandigheden is het aanbrengen van de deklaag op fietspaden en rijbaan Dokwerker en De Willem Ruysstraat op 6 april, uitgesteld tot maandag 12 april.

Door de verwachte wind koelt het asfalt te snel af, waardoor de vereiste verdichting in de 30 millimeter deklaag niet gehaald zou kunnen worden. De openstelling op vrijdag 16 april komt (nog) niet in gevaar. Vanaf deze datum kan het verkeer dan gebruik maken van de vernieuwde toegangswegen van en naar de nieuwe Dokbrug.

Uitvoerder KWS is per 1 maart gestart met de herinrichting van het kruispunt en deze zullen nog duren tot en met half april. Het verkeer wordt gedurende de werkzaamheden omgeleid via de tijdelijke gele omleidingsborden.

Reactie schrijven

Commentaren: 0