Aanbrengen van deklaag op de rijbaan De Willem Ruysstraat

De wegwerkzaamheden aan de Koningsweg en De Willem Ruysstraat verlopen voorspoedig.

Maandag 12 april werd de deklaag aangebracht op de fietspaden en de rijbaan van de Dokwerker en De Willem Ruysstraat.

Deze werkzaamheden waren eerder gepland op 6 april maar door de verwachte weersomstandigheden uitgesteld tot 12 april. Door de verwachte wind koelt het asfalt te snel af, waardoor de vereiste verdichting in de 30 millimeter deklaag niet gehaald zou kunnen worden.

Uitvoerder KWS is per 1 maart gestart met de herinrichting van het kruispunt en deze zullen nog duren tot en met half april. Het verkeer wordt gedurende de werkzaamheden omgeleid via de tijdelijke gele omleidingsborden. De openstelling op vrijdag 16 april komt (nog) niet in gevaar. Vanaf deze datum kan het verkeer dan gebruik maken van de vernieuwde toegangswegen van en naar de nieuwe Dokbrug.

Videoreportage

Reactie schrijven

Commentaren: 0