Bouw woningen Ravesteynplein vordert gestaag

De woningbouw van het Ravesteynplein is in volle gang, en de vorderingen zijn duidelijk te zien.

l’escaut woonservice bouwt 54 eengezinswoningen en 54 appartementen rond het Ravesteynplein in Vlissingen.

Het plein wordt opgebouwd met een binnen - en een buitenring. Daarmee wordt het karakter behouden van het oude Ravesteynplein. De appartementen hebben een gezamenlijke binnentuin. De sfeer van toen, maar wel met duurzame woningen die klaar zijn voor de toekomst.

De appartementen en woningen zijn zo ontworpen dat ze passen in het straatbeeld van het Ravesteynplein. Alle woningen en appartementen zijn optimaal geïsoleerd en voorzien van duurzame installaties. Dat betekent voor de huurders lage energiekosten en veel wooncomfort.

De eerste woningen aan het Ravesteynplein worden vanaf april 2021 aangeboden en toegewezen op de website van Zuidwestwonen. De appartementen zijn bestemd voor huishoudens bestaande uit één of twee personen. De eengezinswoningen zijn bestemd voor huishoudens bestaande uit minimaal 2 personen. 

De huurprijs van de appartementen zal vanaf € 633,25 zijn (kale huurprijs/prijspeil 2021). De huurprijs van de eengezinswoningen zijn € 678,66 (kale huurprijs/prijspeil 2021) en € 752,33 (kale huurprijs/prijspeil 2021). De woningen worden in fases opgeleverd. Meer informatie via: www.lescaut.nl/projecten/ravesteynplein 

Reactie schrijven

Commentaren: 0