NS station Vlissingen heeft een opknapbeurt gehad

Er is onder andere nieuw meubilair gekomen en in de stationshal is geverfd.

De reclameborden zijn daar weg en de automaat is verplaatst. En dat gaf dus ook de kans de muren goed te doen.

Daarnaast heeft The Kiosk z’n signing opgefrist. In de hal en op het perron zijn nieuwe bankjes geplaatst en er zijn windschermen op het perron gezet. Dat zijn schermen waar je ook heel gemakkelijk op kunt leunen. Het parkeerterrein heeft nu belijning. Was ook wel nodig, want er werd veel ‘wild’ geparkeerd. Er zijn ook invalidenplekken gemaakt en er komen elektrische oplaadpunten.

In de stationshal zijn ook sta-tafels neergezet (zie foto onder). Die zitten echt vast in de grond en ’s avonds haalt The Kiosk ze weer binnen. De stationsmanager had dit in Zwitserland gezien. Uniek in Nederland, verder hebben we dat nog nergens.

Reactie schrijven

Commentaren: 0