De Poffertjeskraam start met take-away

Sinds kort staat er op het De Ruyterplein in Vlissingen een poffertjeskraam 

Deze is open gegaan op donderdag 22 april en vanaf deze datum zijn ze gestart met het take-away, wat inhoud dat je daar poffertjes, wafels, of churros, suikerspin kunt afhalen aan de kraam.

En als de versoepelingen (coronamaatregelen) op 28 april ingaan, zal het terras worden open gesteld. De poffertjeskraam aan het De Ruyterplein is geheel ingericht in de Anton Pieck stijl met mooie afbeeldingen uit die tijd. Burger afkomstig uit Bergen op Zoom en  eigenaar van de kraam, en is voor het eerst begonnen met deze poffertjeskraam dit jaar. Burger: “Alles is nieuw aan de kraam, deze heeft een jaar in het pakhuis gelegen”. Daarvoor had hij een oliebollen kraam en trokken ze van kermis naar kermis. “En dit al generaties lang, en dit is al heel antiek (90 jaar) daar zijn ook foto’s van te zien in de kraam”. Aldus Burger. De poffertjes kraam is weer eens iets anders en hij hoopt dit nog jaren te kunnen doen, een mooi initiatief.

Sinds de opening hebben ze al diverse leuke reacties ontvangen van de mensen uit Vlissingen, maar ook van vakantiegangers en van mensen uit Breda. Ook de gemeente Vlissingen was enthousiast, en hebben ze meegewerkt voor het plaatsen van een toilet unit naast de kraam. De Poffertjes kraam staat er nog tot oktober 2021.   

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Anna (zaterdag, 19 juni 2021 16:43)

    The worst Poffertjes I ever eat !!! Never Go there.