Besloten Dodenherdenking 4 mei 2021

In verband met de geldende coronamaatregelen, heeft het college van B&W besloten om ook dit jaar geen openbare gezamenlijke Dodenherdenking te houden op de Noorderbegraafplaats in Vlissingen. U kunt wel live meekijken met de herdenking.

Besloten herdenking
Met inachtneming van de coronamaatregelen, houdt het gemeentebestuur een besloten herdenking op de Noorderbegraafplaats. Voor de herdenking is ook een vertegenwoordiger van de Raad van Kerken uitgenodigd. De muziek wordt verzorgd door Vlijt en Volharding uit Oost-Souburg.

Live-uitzending
De herdenking wordt vanaf 19.45 uur live uitgezonden via de gemeentelijke website www.vlissingen.nl/dodenherdenking, en via de gemeentelijke pagina op Facebook.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Jhr. F.H.Dave van Rijckevorsel (woensdag, 28 april 2021 22:41)

    Met gepaste afstand en mondkapjes op moet het toch mogelijk zijn om een wat uitgebreidere herdenking te doen plaats vinden?
    Best wishes,
    DvR.