Woningbouw Scheldekwartier Noord 2018-2021

Aan de noordzijde van het Scheldekwartier is in 2018 gestart met het bouwrijp maken van het terrein voor woningbouw.

Daarna is men gestart met de bouw van De Vesting en de Hofjes gelegen achter de Paul Krugerstraat. En in 2020/2021 is men begonnen met de bouw van de woningen voor De Broederband. Multranet Media heeft gedurende de periode 2018 -2021 beelden van de bouw vastgelegd, ook zijn er een groot aantal foto's gemaakt die binnenkort online worden geplaatst via de website van Multranet Media

De woningen die gebouwd zijn voor De Vesting zijn inmiddels al opgeleverd. Ook de woningen voor De Broederband zijn de meeste ook al opgeleverd. De Hofjes worden in juni opgeleverd. Het Scheldekwartier biedt woningen voor alle doelgroepen, in verschillende prijsklasse en op diverse locaties. De straten zoals de Singel en de  Verkuijl Quakkelaarstraat zullen worden aangesloten en doorgetrokken op de straten in de nieuw ontstane wijken in het Scheldekwartier- Noord.

In deze video een kort overzicht van de periode 2018-2021, de laatste beelden zijn toegevoegd op 1 mei 2021.
    

Bekijk de video

Reactie schrijven

Commentaren: 0