· 

Humanitas Zeeland zoekt allerlei vrijwilligers

Nu de coronacrisis op zijn einde loopt wil Humanitas Zeeland haar activiteiten weer volledig op gang brengen.

Humanitas Zeeland organiseert momenteel een 9-tal projecten met 250 vrijwilligers en ruim 500 deelnemers.

Je kunt daarbij denken aan activiteiten op het gebied van het bestrijden van eenzaamheid, het ondersteunen van mensen bij financiële problemen, het organiseren van activiteiten rondom opvoeding, vrijetijdsactiviteiten voor mensen met lichte verstandelijke beperking, het verzorgen van kinderkampen langs het Veerse Meer en het bijstaan van gedetineerden die terug de samenleving in gaan.

Wij zijn voortdurend op zoek naar mensen die in een of meer van deze projecten als vrijwilliger willen werken. Ook zijn wij op zoek naar gezinnen die in de zomer gedurende een week een vakantieplek willen bieden aan kinderen uit arme gezinnen uit Rotterdam.

Verder zijn wij op zoek naar personen die als coördinator willen optreden voor het project Vriendschappelijk Huisbezoek op Walcheren. Als je belangstelling hebt voor een of meer dan deze activiteiten, bezoek onze website www.humanitas/zeeland of neem dan contact op met Humanitas Zeeland, telefoon 06 41871345, mailadres zeeland@humanitas.nl

Reactie schrijven

Commentaren: 0