Militaire oefening Koninklijke Landmacht in Vlissingen 15 mei 2021

Op 15 mei 2021 vindt in de gemeente Vlissingen een militaire oefening plaats van de Koninklijke Landmacht. De militairen oefenen onder andere in het bewaken en beveiligen van locaties en verplaatsen zich te voet. De eenheid wordt ook getraind in het kaartlezen, behandelen van (oefen) gewonden en het omgaan met gevaarlijke munitie  en explosieven. Er wordt geen gebruik gemaakt van (oefen) munitie op niet militair terrein.

Bijzonderheden
De oefening vindt tussen 7.00 en 18.00 uur plaats
De militairen verplaatsen zich over bestaande (vaar) wegen en paden
Doorgaand verkeer wordt niet gehinderd en de militairen houden zich aan de coronaregels
Met de oefening doen 75 personen en 10 militaire wielvoertuigen mee
De commandopost is gelegen aan de Albert Plesmanweg 23 in Goes

Melden schade
Als er door de oefening schade is ontstaan, dan kunt u dit onder vermelding van de militaire eenheid (kenteken voertuig, datum en tijd, plaats en soort schade) melden bij de Sectie Claims van het Ministerie van Defensie.

Postbus 90004, 3509 AA Utrecht
Telefoonnummer (030) 218 04 20
E-mail: JDVclaims@mindef.nl

Reactie schrijven

Commentaren: 0