Kinderen gratis naar Zeeuws maritiem muZEEum

Eindelijk is het zo ver. Na bijna een half jaar mag het Zeeuws maritiem muZEEum vanaf zaterdag 5 juni weer bezoekers ontvangen! Om dat te vieren mogen alle kinderen het hele openingsweekend gratis naar binnen. Jij komt toch ook?

Vanaf zaterdag 5 juni zijn alle musea in Nederland weer geopend. Maar er gelden nog wel een aantal regels. Bezoekers moeten vooraf online reserveren en mogen alleen nog met hun eigen huishouden komen. Ook is er een maximumaantal bezoekers per tijdslot. En mondkapjes zijn nog verplicht.

Kinderen tot en met 17 jaar kunnen – onder begeleiding van een volwassene – zaterdag 5 en zondag 6 juni gratis het muZEEum bezoeken. Het muZEEum is beide dagen open van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Een ticket voor het muZEEum koop je online via www.muzeeum.nl. Klik op 'bestel tickets’ en kies het muZEEum. Maak je keuze voor zaterdag 5 of zondag 6 juni. Kies het tijdstip waarop je wilt komen. Kies dan voor het soort tickets dat je wilt kopen. De gratis kinderkaartjes staan helemaal onderaan de lijst: “kind gratis 5-6 juni”. Geef het aantal tickets aan per soort en ga door naar afrekenen. De rest wijst zich vanzelf.

Let op: de actie is alleen geldig voor de tickets voor het muZEEum (inclusief De Kazematten). 

Reactie schrijven

Commentaren: 0