Kwalitaria opent nieuwe vestiging in Vlissingen

Afgelopen donderdag 27 mei is Kwalitaria Vlissingen geopend, dit is de derde Kwalitaria in Zeeland. Een nieuw initiatief van de ondernemers Werner van Damme en Jorden Kolditz. De ondernemers hebben reeds ondernemerservaring en horeca-ervaring opgebouwd met de Delifrance formule op de huidige locatie. 

Foto: Werner van Damme (links) en Jorden Kolditz (rechts)  © MultranetMedia

We gingen namens RTV Vlissingen een kijkje nemen in de nieuwe Kwalitaria en lieten ons informeren door Werner van Damme (Entrepreneur Délifrance Vlissingen) over de nieuwe zaak in Vlissingen. Werner ambieerde al enige tijd een eigen zaak en heeft die gevonden in de horeca, dankzij Jorden, die toen bij Délifrance Vlissingen werkte.

Verhuisd naar Vlissingen
Jorden Kolditz is zijn horeca carrière gestart op de hotelschool Rooi Pannen in Breda. Hij is daardoor werkzaam geweest in verschillende gebieden van de horeca: restaurant, hotelreceptie en housekeeping. In 2015 is hij voor de liefde verhuisd naar Vlissingen en gaan werken bij Délifrance Vlissingen. Op 1 juli 2017 heeft hij samen met zijn partner Werner van Damme als zelfstandige franchise ondernemer de Délifrance Vlissingen overgenomen van zijn toenmalige werkgever.

Takeaway en Delivery
Werner van Damme: “Het idee is 2 jaar geleden geboren, in het pand was enorm veel ruimte en deze hoek achter in het pand van Délifrance was een zithoek en deze werd eigenlijk nooit gebruikt alleen op drukke dagen. En zo is het idee ontstaan om in die corner een snackbar te realiseren om de zaak rendabeler te maken. Eind april werd gestart met de verbouwing en de bouw van de Kwalitaria, deze nam een maand in beslag”. De nieuwe zaak ging donderdag open, en er wordt ingezet op Takeaway en Delivery, wat inhoud bezorging aan huis. Er is gestart met een klein bezorgingsgebied met de volgende postcodes: 4381, 4382, 4383 met 2 bezorgfietsen worden zo de bestellingen afgeleverd bij de klanten. “En als we verder gaan groeien kan het bezorgingsgebied verder worden uitgebreid en kunnen we bezorgscooters inzetten omdat dan de afstand groter wordt”.        

Francaise formule
”Kwalitaria is een franchise formule die geven wel een bepaalde richting aan, we hebben een eigen lijn friet en snacks en burgers. En als ondernemer heb je een bepaald assortiment wat verstandig is en welke keuze je hier in kan maken. En waar wij ons in onderscheiden is de soort van snacks, een eigen lijn, en kwalitatief goed zijn de burgers die ontwikkeld worden door MRIJ vlees, dat staat voor Maas, Rijn en IJssel de koeien grazen daar”. Aldus Werner. Website: Kwalitaria Vlissingen    

Video

Foto's

Reactie schrijven

Commentaren: 0