Nieuwe muziekclip van Jos & Friends: ‘Ik geloof dat ik het niet weet’

Dat is de titel van de nieuwe muziekclip die onlangs is uitgebracht door Jos Houtzager en zijn helpers op grafisch gebied Arjen en Saar Ventevogel.

Foto: Arjen en Saar Ventevogel en Jos Houtzager

Zij is de mascotte van Jos & Friends en zij beantwoorde geconcentreerd een aantal vragen tijdens het gesprek. Het leuke is dat Saar (9 jaar) een engel in de clip speelt. Haar vader Arjen deed het filmen en editen van de clip. Jos Houtzager: “We werken al heel wat jaartjes goed samen”. In zijn nieuwe muziekclip ‘Ik geloof dat ik het niet weet’ een persoonlijke zoektocht naar het leven na de dood. In de clip vertolken de stemmen en zang van ‘goed en kwaad’ de zoektocht van Jos, en Saar heeft hierin de rol van een engel! We keken ook terug op de afgelopen periode waar diverse muziekclips zijn gemaakt. Zoals Het Knuffellied wat destijds is geschreven door Jos Houtzager als troostlied voor mensen die gebukt gingen onder de coronacrisis. 

Het Knuffellied
Jos kwam op het idee tijdens het geruisloos verstrijken van Wereld Knuffeldag op 21 januari. “Er was nauwelijks aandacht voor die dag, terwijl mensen meer dan ooit behoefte hebben aan een knuffel, desnoods een virtuele.”
     

Videoreportage

Reactie schrijven

Commentaren: 0