Terugblik op aflevering 1 - Collectie oude kinderwagens

We gaan terug naar het jaar 2013 (5 juli). Jentien en Huub Sleijpen uit Vlissingen zijn in een pand aan de Walstraat begonnen met het verzamelen van oude kinderwagens uniek voor Vlissingen.

 Kinderwagenmuseum aan de Walstraat in 2013 © MultranetMedia

De collectie bestond (voorlopig) uit zo'n 50 kinderwagens gedateerd vanaf 1890 tot de jaren 70 in een week tijd waren er al zo'n 500 a 600 bezoekers geweest om de vele oude kinderwagens te bekijken aan het pand aan de Walstraat te Vlissingen! Later zouden ze verhuizen naar de Sint Jacobsstraat omdat het pand in de Walstraat al gauw te klein bleek te zijn. Het Kinderwagenmuseum verdween in 2018 uit de Vlissingse Sint Jacobsstraat, omdat in het pand een andere huurder zijn intrek nam.

Video Terugblik op aflevering 1 -  Collectie oude kinderwagens

Reactie schrijven

Commentaren: 0