Vlissingen in beeld: Ileda Stoffen en Meer

Bij Ileda Stoffen en Meer kun je terecht voor onder meer Italiaanse en Panamese hoeden, maar ook petten, en originele en kleurrijke stoffen. We bezochten vrijdag de winkel van Ingelies en Ronald gelegen aan de Sint Jacobsstraat (16) de meest karakteristieke winkelstraat  van Vlissingen.

In het authentieke winkelpand uit 1900 vind je originele en kleurrijke hoeden, accessoires, gepimpte en zelfgemaakte kleding.Je kijkt je ogen uit in deze karakteristieke ‘snoepwinkel’ voor stoffen voor als je op zoek bent naar aparte prints en originele en kleurrijke stoffen. Wij volgen meer onze eigen smaak dan het modebeeld, waardoor je bent verzekerd van een eigen invulling van trends. Ingelies: "Als je iets zoekt dat echt anders is, dan ben je bij ons aan het goede adres. We maken ook kleding op verzoek of, als je het liever zelf maakt, helpen we je graag op weg".


Ronald: "Het zijn exclusieve producten die we verkopen en daar zijn we trots op, we hebben ook speciale klanten, een broeder uit een klooster in Eindhoven die komt elk jaar hoeden halen hier, en veel mensen uit het hele land die hier een hoed komen uitzoeken".     

Reactie schrijven

Commentaren: 0