Stad drie dagen podium voor zomervoorstellingen

Festival Onderstroom brengt dit jaar drie dagen lang van 9, 10 en 11 juli zomervoorstellingen in een uniek decor: de stad zelf! Er zijn voorstellingen te zien op bijzondere locaties. Er is dit jaar geen straattheater zoals in voorgaande jaren. Voor alle voorstellingen moeten vooraf kaartjes worden gekocht. En alle activiteiten zijn coronaproof. 

Festival Onderstroom 2021  © MultranetMedia

Weg van de Willem Ruys
Veel voorstellingen vinden komende editie plaats rond het Scheldekwartier in aanbouw. Prins te Paard brengt in het Scheldekwartier een theatrale audiocruise rond het legendarische schip de Willem Ruys. Wandel mee op een theatrale audiocruise door het Scheldekwartier met theatergezelschap Prins te Paard. De geschiedenis van het roemruchte passagiersschip de Willem Ruys wordt op deze audiocruise stevig vastgeklonken aan die van de Scheldewerf. Van kiellegging tot kaping, van staking tot zeemansgraf: scheep in op het bovenste dek van het Scheldeplein en laat je door de kraanmachinist en een verstekeling meevoeren op de golven van de tijd.  

Home is where the Scheldestraat is
De Scheldestraat is één van de bekendste en meest levendige straten van Vlissingen. Drie jonge theatermakers gingen er op verkenningstocht. De verhalen die zij ontdekten, beleef je nu zelf in hun voorstelling ‘Home is where the Scheldestraat is’, een intense visuele verkenningstocht door deze prachtige straat waar verleden, heden, toekomst en talloze culturen door elkaar heen lopen.

De kaartverkoop is van start gegaan op 15 juni 2021
Website Festival Onderstroom

Reactie schrijven

Commentaren: 0