Het Arsenaal enteren met de Zeeuwse Zusjes

De Zeeuwse Zusjes zijn weer volop bezig geweest met het vloggen van Zeeuwse uitjes, en ze zijn nu twee vrijdagen achter elkaar naar Vlissingen geweest. Vorige week naar Reptielenzoo Iguana, en 2 juli gingen ze het Arsenaal enteren. "We hebben samen met ons nichtje weer een super leuk Zeeuws uitje beleefd! En vonden het spannend, soms beetje eng, leuk, actief, leerzaam, mooi en verrassend"!

Zeeuwse Zusjes laten zien hoe leuk Zeeland is
De Zeeuwse Zusjes Raisa en Roozmarijn Radstaat uit Oost-Souburg willen laten zien hoe leuk Zeeland is. Ze doen dat op hun Youtube-kanaal waarmee een droom van Raisa uitkomt. De zusjes plaatsen elke week één of twee filmpjes en liedjes. “Het is hartstikke leuk.” Zeeuwen die ideeën hebben voor de Zeeuwse Zusjes kunnen dit aangeven via het Youtube-kanaal of via Facebook

Reactie schrijven

Commentaren: 0