In Oost-Souburg kun je bij Kurk Mode schoenen van kurk kopen

Bij Kurk Mode In Oost-Souburg kun je terecht voor modeaccessoires van kurk. We gingen op bezoek in de winkel aan de Kanaalstraat in Oost-Souburg en spraken met Claudia van Kurk Mode, hoe ze op het idee kwam om deze unieke winkel te beginnen.

Claudia woont al 15 jaar in Nederland en is afkomstig uit Portugal en ze is begonnen als schoonmaakster in hotels gewerkt en in de horeca en vorig jaar door de pandemie is haar contract niet meer verlengd. Claudia: “Ik dacht ik moet wel iets gaan doen. Het moet wel iets nieuws zijn wat nog niet in Nederland is, dus de gedachten gingen uit naar een Portugees restaurant of een broodjeszaak , maar ja deze zijn er ook al en er is veel keuze. En zo ontstond het idee voor de winkel in kurk modeaccessoires te starten (december 2020) in Oost - Souburg. De winkel is op zich uniek, want er zijn er maar weinig van in Nederland”.

De artikelen van Kurk Mode zijn vervaardigd uit het beste kurk uit Portugal. Deze zijn mooie stevige, 100% natuurlijke, ecologische en delicate, verfijnde en milieuvriendelijke artikelen. Kurk dat net zo zacht aanvoelt als goed bewerkt leer, maar dan plantaardig. In de winkel kun je terecht voor de meest uiteenlopende creaties zoals: tassen, schoenen, portemonnee, kettingen, armbanden en nog veel meer. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende patronen en kleuren. 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  fatima ferrugento (dinsdag, 06 juli 2021 17:07)

  Parabéns Cláudia!
  Gostei do vídeo e muito mais por representar Portugal, com produto da nossa região(Alentejo). Todos os portugueses espalhados pelos quatro cantos do mundo, Que possam fazer com outos artigos de origem portuguesa!
  Beijinhos, Muita sorte , Fátima ferrugento

 • #2

  Fernando Maia (dinsdag, 06 juli 2021 18:38)

  Parabéns Cláudia!!
  Muitas felicidades e o maior sucesso para o seu projeto, "Kurk Mode"