· 

Verslag ZVV Groene Ster te zien via RTV Vlissingen

Vanaf komende week gaan we geregeld video-opnames maken van zaalvoetbalvereniging ZZV Groene Ster uit Vlissingen. En ook zullen we een verslag maken van de Street League 2021 Vlissingen en Middelburg. Dit is een sportieve strijd tussen jonge voetballers van de wijken in de stad.

Foto:Training Groene ster  

Sport in beeld
RTV Vlissingen is met ingang van 21 juli 2021 een samenwerkingsverband aangegaan met Frameworks (Jos Houtzager) en Groene Ster. Jos gaat twee filmpjes per week maken van de sport op lokaal gebied, maar ook vanuit de regio. De videoreportages zijn te zien via het YouTube kanaal van RTV Vlissingen en de website (sport) maar ook via de sociale media. Later zullen we ook meer aandacht besteden aan de overige sporten die plaats vinden in de regio.   

Samenwerking

Jos Houtzager: "We gaan een mooie samenwerking aan voor een jaar. De filmpjes komen onder de titel 'Uit jezelf'. Ik vind het belangrijk dat mensen zich kunnen uiten d.m.v. sport of muziek of een andere hobby. Dat wil ik graag laten zien. Gaandeweg zal ik andere Vlissingse sportclubs of Vlissingse muzikanten kunnen laten zien/horen en komen er ook interviews".  Vrijdag 23 juli deel twee van de training Groene Ster.   

Training Groene Ster Vlissingen Deel 1 (video)

Reactie schrijven

Commentaren: 0