Delta Band Vlissingen presenteert nieuw uniform

De Deltaband uit Vlissingen heeft sinds maart vorig een jaar nieuw uniform. Alleen niemand heeft de Deltaband in de nieuwe uniformen kunnen zien en horen. Vrijdagavond 23 juli was het dan eindelijk zover, Deltaband Vlissingen paradeerde door het centrum van de stad en presenteerden zij hun nieuwe uniform aan het publiek. De mars ging van start vanaf de Coosje Buskenstraat richting Boulevard de Ruyter en op het Bellamypark werd een stop ingelast. Daarna vertrok de Deltaband richting eindpunt de Coosje Buskenstraat.

Foto: Delta Band Vlissingen  © MultranetMedia

Kleuren nieuwe uniform
De kleuren van het Deltaband uniform waren sinds jaar en dag donkerblauw, het nieuwe uniform is nu samengesteld door een zwarte jas en een rode broek met zwarte bies.

Presentatie door corona uitgesteld
Meerdere malen zorgde de coronamaatregelen in 2020 er jammer genoeg voor dat de presentatie van de nieuwe uniformen van de Deltaband moest worden uitgesteld. Zo werd het concert van de Deltaband op zaterdag 21 maart 2020 in het Scheldemond College geschrapt. Enkele maanden later kon ook de jaarlijkse Taptoe Vlissingen op zaterdag 6 juni 2020 op het Bellamypark niet doorgaan en ook de geplande presentatie in CineCityXL op zaterdag 3 oktober 2020 moest op het laatste moment worden afgezegd.

Trots op de nieuwe uniformen
Muziekvereniging Vlissingen, waarvan de Deltaband de Show- en Marching band vormt, is er buitengewoon trots op dat de nieuwe uniformen voor de Deltaband konden worden aangeschaft met financiële steun van de gemeente Vlissingen, fondsen, sponsoren en vrienden van de Deltaband.

Videoreportage presentatie nieuwe uniformen

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Ron Smulders (donderdag, 29 juli 2021 17:14)

    Prachtig hoor!
    Wat een plaatje zijn jullie in die uniforms.