· 

Training Groene ster Vlissingen deel 2

Tjonge, jonge het leek wel of ik de teletijdmachine van professor Barabas had gebruikt. Jos Houtzager: "Ik had bij de training van deel 1 gezet dat het 17 juli gefilmd was terwijl het 16 moest zijn. Het tweede deel heb ik gefilmd vanaf de reservebank dus ik zit nog dichter op de actie".

Mooi om de snelheid en gedrevenheid van de spelers te zien in het zaalvoetbal. Het is echt topsport. Wat betreft terug gaan in de tijd herinner ik me nog dat ik ongeveer een maand geleden af wou slaan op een dag naar de Lidl in Vlissingen. Rechts op het voetpad zie ik een man met zonnebril met een PSV shirt en korte broek. Naast hem een jongen en een vrouw. Ik twijfel of ik ze voorrang zal geven, het ziet er zo vreemd uit. Ik rij door want dat is nog goed mogelijk, ineens zie ik dat het André Siereveld is met Luca (niet Modric) en vrouw.

Ik ben te laat om te zwaaien en vraag me af wat hij aan het doen is. Zou hij ’s nachts gedroomd hebben dat PSV kampioen is en aan het slaapwandelen zijn? Wil hij laten zien dat Eindhoven echt de gekste is? Heeft hij teveel blikjes Red Bull gedronken en is hij door zijn verhoogde suikerspiegel zo in extase geraakt dat hij dat wilde vieren maar hij wist niet hoe? Ik stel voor om het mysterie hierover niet op te lossen ... ik ga het hem niet vragen. Het was een apart gezicht, het geheim van André is het geheim van André ... 

Deel 2 heb ik een compilatie gemaakt van 3 minuten, dus een dubbele aflevering. Volgende keer een filmpje over de Street League voor jonge voetballers die zondag al is. Hierbij ook bijzondere tussendoortjes. Stay tuned!

Video Training Groene ster Vlissingen deel 2

Reactie schrijven

Commentaren: 0