· 

Street League Bossenburgh - Witte wijk

Zondag 25 juli vond de Kick-Off plaats van de voetballers van 11 tot 15 jaar uit de Vlissingse wijken, op het pleintje bij VC Vlissingen daar werd de 1e speelronde gespeeld van de Groene Ster Street League Vlissingen 2021. De Street League is een sportieve strijd tussen de wijken in de stad. Prachtig om de gretigheid te zien en het enthousiasme. De laatste twee wedstrijden werden in de regen gespeeld maar ze bleven strijden.

Een verslag van Jos Houtzager (videobeelden) van de wijk Bossenburgh tegen de Witte wijk. Er waren drie wedstrijden en bij de laatste twee regende het maar daar lieten de jonge voetballers zich niet door weerhouden. Het zijn bikkels! De komende tijd vinden er nog meer wedstrijden plaats.     

Wedstrijdschema en uitslagen

Videoverslag Street League Bossenburgh - Witte wijk

Reactie schrijven

Commentaren: 0