Aanleg steigers in de Stadshaven nadert voltooiing

De afgelopen weken is Interboat Marinas druk bezig met de aanleg van de drijvende steigers in de nieuwe Stadshaven van het Scheldekwartier. De steigers worden buiten de Stadshaven in elkaar gezet, en daarna worden deze compleet ingevaren in de Stadshaven en op de juiste plaats afgemeerd.

Foto: Het invaren van de drijvende steigers  © MultranetMedia

Realisatie Stadshaven Scheldekwartier
Sinds 12 juli zijn in opdracht van aannemer Interboat Marinas de (zwarte) palen aangebracht, waar de drijvende steigers aan vast komen te liggen. De palen zijn in de waterbodem getrild. Daarna zijn de drijvende steigers, loopbruggen en het sanitair unit geplaatst. Momenteel is men bezig om de steigers aan de Jan Weugkade aan te leggen, en nadert de aanleg van de steigers in de Stadshaven zijn voltooiing. Deze zomer kunnen naar verwachting (half augustus) de 1e passanten en kopers van ligplaatsen met hun boot aanmeren in de nieuwe Stadshaven van het Scheldekwartier. 

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 0