· 

2e ronde van de Groene Ster Street League

Weer een mooie wedstrijd tussen de jongens van 11 tot 15 op het pleintje bij VCV Vlissingen. Het voetbal golfde heen en weer dus er werd wel wat van de conditie gevraagd. Mooi om te zien dat op het einde van de wedstrijd iedereen elkaar sportief een hand gaf.

Hulptrainer André Siereveld was ook aanwezig en vertelde me nog dat hij niets heeft met merken kleding. Hij vindt zichzelf niet ijdel, opmerkelijk omdat hij 1x per 3 weken naar de kapper gaat en in de gym altijd zichzelf checkt in de spiegel. Mocht je hem ergens 'Boris, Boris?' horen roepen dan is hij op zoek naar de hond van zijn moeder. Zou de hond naar Boris Becker vernoemt zijn? Misschien met de achterliggende gedachte dat honden graag met tennisballen spelen.

Het was weer genieten om te zien dat de voetballers zoveel plezier en inzet hadden.
Scheidsrechter Jan Meulenberg houdt ook zijn goede vorm vast. Tot de volgende! Latuuuuuuuuhr


Uitslag 2e ronde

Videoverslag 2e ronde

Reactie schrijven

Commentaren: 0