Nieuwe passantensteiger Stadshaven Scheldekwartier in gebruik genomen

Vrijdag 6 augustus is de nieuwe passantensteiger aan de Peperdijk in gebruik genomen. De eerste jachten passeerden de Dokbrug en zette daarna koers naar de nieuw ontwikkelde jachthaven om af te meren aan de passantensteiger aan de Peperdijk.

Foto: Eerste jachten in Stadshaven Scheldekwartier © MultranetMedia

De voorzieningen aan de steigers zijn aangebracht en ook de sanitaire unit is klaar voor gebruik. En daarmee is de Stadshaven Scheldekwartier in gebruik genomen. Volgende stap is de drijvende steigers, loopbruggen aan de overkant van de haven aan de Jan Weugkade in gereedheid (half augustus) te brengen. De realisatie hiervan is in handen van aannemer Interboat Marinas.    
 
Stadshaven Vlissingen
De Stadshaven ligt in het hart van het Scheldekwartier en biedt een fraai uitzicht. Wonen aan het water met als extraatje de mogelijkheid om de eigen boot aan te meren! De nieuwe Stadshaven Scheldekwartier is ontwikkeld door de Gemeente Vlissingen en wordt door vvw Schelde beheerd. In de sanitaire ruimte staan wasmachine en droger. Deze zijn via euro munten te bedienen.

Voor boekingen na 9 augustus kunt u terecht via de website van vvw schelde.  

Reactie schrijven

Commentaren: 0