· 

Maak kennis met de lokale politiek

Op dinsdagavond 28 september kunnen inwoners van Middelburg kennismaken met de lokale politiek. Vraagt u zich wel eens af of het iets voor u is; gemeenteraadslid worden? Of bent u gewoon nieuwsgierig naar hoe de lokale politiek werkt? Kom erachter op onze kennismakingsavond. Wie weet schuilt er een politicus in u!

Wat:
Een avond om kennis te maken met de lokale politiek in Middelburg. Met de burgemeester en de griffier als gastheren en medewerking van de raadsleden. Waarin je leert wat het ambt van raadslid inhoudt en op welke manieren je allemaal actief kunt zijn in de lokale politiek. Waarin je kennismaakt met raadsleden en ze het hemd van het lijf kunt vragen. Op een leuke manier aan de slag gaat met een casus, zodat je zelf kunt ondervinden of politiek actief zijn iets voor je is.

Voor Middelburgers die:
Belangstelling hebben voor lokale politiek en voor zichzelf willen nagaan of ze actiever willen worden. Voor wie al betrokken is bij een partij en overweegt zich kandidaat te stellen bij de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022. Voor wie wel politieke belangstelling heeft, maar nog niet is aangesloten bij een partij.

Meer informatie en aanmelden via griffie@middelburg.nl. Heeft u vragen en wilt u telefonisch van gedachten wisselen? Bel 0118 675000 en vraag naar griffier Alex Rijpert of raadsadviseur Wendy Westerlaken.

Reactie schrijven

Commentaren: 0