Frank 40 gaat vanwege Covid-19 op alternatieve wijze door

Het eerder aangekondigde evenement Frank 40, georganiseerd door Stichting Dromen voor Duchenne, dat te Vlissingen gehouden zou worden op 05 september 2021 gaat door de COVID-19 pandemie helaas niet door. Uiteraard wordt voorzitter Frank nog steeds 40 en we gaan natuurlijk niet bij de pakken neerzitten. Het idee is dat Frank 40 vanuit ieders huis doorgezet wordt.

We roepen de reeds ingeschreven deelnemers en personen die ook overwegen hun spieren in te zetten voor het goede doel op, om op eigen initiatief op 05 september een afstand af te leggen. Dit mag wandelend, rollend, fietsend, hardlopend of op welke manier dan ook. Wat betreft de route kun je kiezen uit verschillende routes: de door ons uitgezette wandelroutes, hardlooproutes of mountainbikeroutes of de deelnemers volgen hierin hun eigen pad.

Wat vanuit het oorspronkelijke idee van het afgelaste evenement overeind blijft is dat deelnemers zich voor minimaal 40 euro laten sponsoren. Dit is een euro per levensjaar van Frank. Ook zal de Frank 40 verloting doorgang vinden, hiervoor zijn lootjes te koop bij verschillende ondernemers in Oost-Souburg, Middelburg en
Vlissingen. De verkoopadressen zijn te vinden op de website van de stichting www.dromenvoorduchenne.nl en de prijzen zijn nog steeds te halen op 05 september bij de stichting bus op de parkeerplaats aan de Zwanenburgseweg te Vlissingen of door een e-mail naar info@dromenvoorduchenne.nl te sturen.

Het opgebrachte bedrag gaat naar het goede doel Stichting Dromen voor Duchenne. Deze stichting wil meer naamsbekendheid genereren voor de spierziekte Duchenne door onder meer dromen te realiseren van personen met Duchenne. Voorzitter van de stichting Frank van Ieperen, die zelf Duchenne heeft, wordt 40, wat bijzonder is, gezien het feit dat maar de helft van Duchenne-ers ouder wordt dan 30. Het feestje Frank 40 kan een ieder dus nog steeds mee vieren met het inzetten van de eigen spierkracht voor het goede doel.

Inschrijven kan nog steeds via het inschrijfformulier wat te vinden is op de website van de stichting. Ook kan men hier inschrijven met de optie om vanuit huis te starten.  Het idee van Frank 40 gooien we niet overboord. Wanneer de beperkende coronamaatregelen voorbij zijn wordt het evenement op het evenemententerrein in het Nollebos te Vlissingen sowieso gehouden. Dit zal in de lente / zomer van 2022 hopelijk gebeuren. Natuurlijk wordt dit officieel aangekondigd en is nu het idee geboren om in de aanloop hiervan diverse acties te gaan doen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0