· 

Oefenwedstrijd Groene Ster - Borgerhout

Vvrijdag 6 augustus mocht Jos Houtzager met trainer Azdine en hulptrainer André meerijden naar 's Gravenpolder voor de oefenwedstrijd van Groene ster. Ook de zoon van de trainer Ravi en Luca (talentvolle voetballer van 15 jaar) gingen mee. De wedstrijd zou plaatsvinden in sporthal de Zwake te 's Gravenpolder.

Eenmaal daar aangekomen pakte ik wat voetballen uit de achterbak en we liepen naar de kleedkamer van Groene Ster. Daar gingen we zitten en we legden wat spullen neer. André zien we tegenwoordig veel met pet. Dat doet hij omdat hij geen gel meer in zijn haar durft te doen. Hij heeft gehoord dat dit slecht is. Bij elke vlaagje wind kan zijn haar verkeerd zitten, zijn pet voorkomt dat iemand dat kan zien. Zijn opmerkingen uit het verleden betreffende de ijdelheid van Ronaldo beginnen wat vraagtekens bij me op te roepen inmiddels.

Ik zat met Ravi en Luca in de kleedkamer en André was er niet meer bij. Toen kwamen er steeds meer zaalvoetballers van Groene ster de kleedkamer binnen en ik wist niet of het de bedoeling was dat ik erbij bleef. Gelukkig voelden de spelers mijn ongemak en ze gingen wat spelletjes met de bal doen. Voor dat ik er erg in had deden we mee en dat gaf rust.

De wedstrijd was super om te zien, ik zat van dichtbij te filmen. Het was een mix van het 1e en 2e elftal van Groene ster, ze speelden goed. Even was het echter dat
de tegenstander Borgerhout overwicht kreeg. De teams waren aan elkaar gewaagd, de einduitslag weet je als je het filmpje bekeken hebt.

Tot de volgende, latuuuhr…  

Jos Houtzager

Bekijk de video

Reactie schrijven

Commentaren: 0