· 

3e ronde van de Groene Ster Street League

Zondag 8 augustus was de 3e ronde van de Groene ster Street League in Vlissingen. We gingen deze keer kijken bij de wedstrijd van het Middengebied tegen de Bloemenlaan op het pleintje van VC Vlissingen. Bewondering en respect weer voor de inzet en passie die de jongens lieten zien.

De regen deerde hen niet. Scheidsrechter Jan was van de keer in groen tenue. Het was slecht weer, gelukkig had hulptrainer André Siereveld een paraplu bij. Helaas kreeg hij hem pas open nadat hij hulp kreeg en we inmiddels nat waren. Het was echt zo’n hele goedkope paraplu die of niet open gaat of door een beetje wind word dubbel gevouwen. Gedurende de wedstrijd was hij druk in gesprek met een man. Volgens mij passeerde het Griekse voetbal, Kanté en Waterpolo de revue. Dat lijkt me echt wat voor André om in Griekenland op vakantie veel wedstrijden waterpolo te bekijken.

De actuele stand en de komende wedstrijden kun je vinden op de Insta/Facebook van Groene Ster.
Tot de volgende ronde!
Jos

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 0