Kan ik wat van je leren? Aflevering 1 - Vera vertelt

In deze nieuwe wekelijkse amusementsrubriek wil ik wat leren van mensen van jong tot oud in Vlissingen. Iedereen heeft wel iets wat ik handig vind om te weten en/of toe te passen. Vaak doen we dingen op onze eigen manier. Wat werkt voor jou goed?

Vertel het me en laat het me zien, ik noem je voornaam in het filmpje. Verdere info is in dit geval niet relevant. Leuk voor andere Vlissingers om je te herkennen en wie weet heb jij of ik iets aan de tip in het filmpje. Zo niet dan kan je mij laten zien wat voor jou werkt. Het is geen kwestie van goed of fout. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden, jij bent uniek.

Wat je me laat zien kan op heel veel gebieden zijn. Van koken tot een klusje in het huis. Van huishoudelijke tips tot tips voor je auto. Verzin het maar, ik ben benieuwd. Mijn streven is om daar leuke compacte filmpjes van onder een minuut van te maken. Kort maar krachtig. Aanmelden kan via redactie@rtvvlissingen.nl 

Jos Houtzager

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 0