· 

Oefenwedstrijd Groene Ster – ZVG

20-08-2021 Ik nam coördinator (hulptrainer) André Siereveld mee in de auto om wederom naar sporthal de Zwake te gaan in ’s Gravenpolder. Dit keer speelden de boys van Groene Ster tegen ZVG Gorinchem. Die spelen een divisie lager maar ze willen promoveren dit seizoen.

Voordat de wedstrijd begon kon ik nog wat balletjes schieten in de zaal op mijn instapschoentjes.Ik kreeg een mooie voorzet van André en ik zag het moment van 1998 met Dennis Bergkamp voor me in de kwartfinale tegen Argentinië. Buitenkantje rechts in de linkerhoek. De realiteit was dat ik de snelheid van de bal verkeerd inschatte en over de bal heen maaide. Het zal er erg lomp uitgezien hebben, als een boer met kiespijn lachte ik er maar om.

Groene Ster had het moeilijk in de wedstrijd, ze misten 5 basisspelers en kregen veel tegengoals. Na afloop had ik nog contact met een speler via sociale media die me melde dat ze teveel individuele fouten maakten. Dat had niet mogen gebeuren maar de volgende wedstrijd zouden ze weer volle bak gaan. That’s the spirit! Aan hun inzet zal het niet liggen. Ik blijf fan, of ze nu winnen of verliezen.
Jos Houtzager

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 0