Werkzaamheden ProRail spoor Vlissingen van 28 augustus t/m vrijdag 4 september

Van zaterdag 28 augustus tot en met zaterdag 4 september werkt Prorail aan het spoor tussen Roosendaal en Vlissingen. In Vlissingen vinden de werkzaamheden plaats vanaf de A58 richting het zuiden tot aan het station. Door het spoor te vernieuwen, blijft het spoor in goede conditie en kan het weer vele jaren mee. Tijdens de werkzaamheden wordt vervangend busvervoer ingezet.

 Treinvervangend vervoer  Archieffoto © MultranetMedia 

Overweg afgesloten
Tijdens de werkzaamheden is de overweg Oude Veerhavenweg tijdelijk afgesloten voor al het verkeer. Er worden omleidingsroutes voor verkeer ingesteld. Gemotoriseerd verkeer wordt via de Nieuwe Vlissingseweg en Sloeweg/N288 omgeleid. Fietsers worden via de Energieweg omgeleid.
Aanpassingen in de dienstregeling

Vervangend busvervoer
Zaterdag 28 en zondag 29 augustus is er geen treinverkeer mogelijk tussen Bergen op Zoom en Vlissingen. Maandag 30 augustus t/m zaterdag 4 september is er geen treinverkeer mogelijk tussen Goes en Vlissingen. Er wordt vervangend busvervoer ingezet. Kijk voor actuele reisinformatie op de website www.ns.nl.

Reactie schrijven

Commentaren: 0