Jos & Friends clip: Herinneringen aan de Vlissingsestraat Oost-Souburg

Vrijdag 9 september 2021 komt de clip online met het nummer: 'Vlissingsestraat' uitgebracht door Jos & Friends. De clip gaat over Jos Houtzager die daar van 1973 tot 1983 gewoond (Oost-Souburg) heeft.

Positieve herrieneringen 
Naar aanleiding van een brand moest hij verhuizen. Jos Houtzager: “Het zijn mijn roots dus ik wilde de positieve herinneringen naar boven halen en met mijn fiets door de straat rijden. Dat ik als het ware het beeld van de brand (wat ik als kind gezien heb) wil verdringen door mooie beelden”.

Opnames voor de clip
De opnames voor de clip zijn gefilmd door via Bas van Keulen met Drone, en in de achterbak van de auto. Wij vinden het bijzondere beelden. Het nummer gaat over verleden, heden en toekomst. Van mij maar ook van andere mensen. Vanaf 9 september komt een vlog online waar in herinneringen uit Oost-Souburg te zien zijn via filmpjes, foto’s, verhalen en muziek.

Clip:
Bas van Keulen: Film + edit
Muziek:
Boy: gitaar, bas
Johannes Thenu: luisterend oor, tips
Jos houtzager: Compositie, tekst, zang, keys, cajon + ritme-instrumenten
Ruby Huissen: Zang 2e stem
Toni Olcayalp: Productie + ritme-instrumenten

Link naar de trailer (sneak preview). 

Video

Commentaren: 0 (Discussie gesloten)
    Er zijn nog geen commentaren.