· 

Street league ronde 5 Witte Wijk – Middengebied (1)

Wat een leuke wedstrijd zeg in de Witte wijk zelf. Het voordeel voor mij als cameraman was dat ik overdekt kon staan in een hokje om te filmen. Het was namelijk wat aan het regenen. Natuurlijk wilde ik ook wat meer dichtbij filmen dus ik had een plastic zak over de camera heen gedaan.

Er was maar 1 bal aanwezig en Kanté schoot die tijdens de wedstrijd 2x de tuinen in. Gelukkig kwam rapper KD (waarvan zijn zoon meespeelde met het middengebied) telkens in actie om te helpen.
Dat was voor mij een mooi moment om wat vragen te stellen aan de scheids en de spelers. De 3e keer dat de bal de tuinen in was geschoten lukte het niet om die terug te krijgen. Gelukkig zijn er altijd voetballers die in de buurt wonen die een nieuwe bal regelen.

Respect voor KD en Vera trouwens. Ze waren publiek maar hielpen direct toen een voetballer een behoorlijke schaafwond had die bloedde. De ene haalde de verbanddoos en de andere bond de wond vakkundig af. Ook het volledige bestuur kwam een kijkje nemen. André (die ook als scheids fungeerde), Marik en Salim keken geconcentreerd naar de wedstrijd. Mooi en belangrijk dat ze dit organiseren voor de jeugdige voetballers. Vorige ronde heb ik niet gefilmd. Daarom deze keer twee delen, zeer binnenkort deel 2 waarin jullie de wedstrijd zien van Witte Wijk  - Middengebied. Het team Binnenstad heb ik nog niet gefilmd. Dat komt op de finaledag goed!

Jos Houtzager

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 0