Publiek gezocht voor de try-outs Op klompen door de dessa

Ervaar in een driedimensionaal 360 graden decor een bijzonder verhaal
Publiek gezocht voor de try-outs van de theaterervaring Op klompen door de dessa in Machinefabriek Vlissingen
Studio Immersief brengt 9 tot en met 11 september een onthutsend oorlogsverhaal naar de Machinefabriek in Vlissingen. Niet het theater zoals mensen dat reeds kennen, maar de bezoeker neemt tijdens deze voorstelling actief deel aan een immersieve en unieke ervaring. Voordat de daadwerkelijke shows gaan beginnen is Studio Immersief op zoek naar publiek voor de try-outs.

Foto: Opbouw van de speciaal nagebouwde boerderij  © MultranetMedia

Deze zullen plaatsvinden op donderdag 2, dinsdag 7 of woensdag 8 september tussen 19:30 – 21.00. Wil jij hier graag (gratis) bij zijn en deze unieke ervaring als eerste beleven en ons na afloop laten weten we je er van vond?? Stuur ons dan een e-mail naar pers@opklompendoordedessa.nl en dan nemen we spoedig contact met je op.

Over de voorstelling
De voorstelling vindt plaats in een immersief theater. Geen theaterstoel waar men in zit, maar de bezoeker loopt rond in een speciaal nagebouwde boerderij. Men ervaart in een driedimensionaal 360 graden decor het verhaal over het onthutsende leven in de tropen. De niet van echt te onderscheiden replica’s van foto’s, dagboeken en brieven - zorgvuldig samengesteld door collectieonderzoekers - zijn aan te raken en vertellen het schokkende verhaal over het leven van de veteraan. ‘Mede door de real-life-gaming elementen is dit een ervaring die je niet wil missen,’ laat producent Danny van Zuijlen weten. ‘Beleef theater zoals je dit nog nooit hebt beleefd.’

Reactie schrijven

Commentaren: 0