· 

Street league ronde 5 Witte Wijk – Middengebied (2)

Groene Ster Vlissingen Street league ronde 5 Witte Wijk – Middengebied deel 2
Er werd behoorlijk gescoord over en weer. Djaymoh maakte er een hoop voor de Witte wijk en Luca voor het Middengebied. Ismail en Rafael vielen nog lelijk op de straat. Dat was even schrikken. Gelukkig werden ze goed opgevangen. 

Scheidsrechter André Siereveld had het erover dat hij een foutloze wedstrijd floot. Echter was iedereen die aanwezig was die dag het er over eens dat hij 1 zuivere goal over het hoofd had gezien. Ach, fouten maken we allemaal. Het was echt een leuke sportieve wedstrijd. Vandaag is de laatste Street league, waar alle teams nog een keer komen spelen. Dan worden de prijzen verdeeld, ik ben benieuwd hoe dat gaat lopen. Uiteraard ga ik weer filmen en dat komt eind volgende week online. Latuuuhr.

Jos Houtzager

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 0