Parkeervergunningen gedigitaliseerd voor bewoners en bedrijven

De gemeente Vlissingen is met ingang van 1 september 2021 overgestapt op digitale parkeervergunningen voor bewoners en bedrijven. Tot 31 augustus was het nog mogelijk om de parkeervergunning te verlengen op de oude manier. De papieren vergunning maakt plaats voor de digitale vergunning.

Deze zijn vanuit huis aan te vragen en te activeren. Ook voor de wijziging van het kenteken is geen bezoek aan het stadhuis meer nodig. De parkeerwachter kan door het scannen van uw kenteken direct zien of u op de bepaalde plaats mag parkeren. 

Geen kraskaarten meer
Als je in het gebied van betaald parkeren of vergunninghouder parkeren woont, dan kun je voor het bezoek regelen dat ze in de omgeving kunnen parkeren. Dit kan via het digitale parkeerloket, daar koop je parkeersaldo maar ontvang je geen kraskaarten meer. De huidige kraskaarten blijven nog wel bruikbaar.

Met DigiD log je eenvoudig in op het digitaal parkeerloket. Alle informatie over parkeervergunningen via deze link.

Reactie schrijven

Commentaren: 0