· 

Street League Finaledag Bloemenlaan - Middengebied

Groene ster Vlissingen Street League Finaledag Bloemenlaan - Middengebied
Maar liefst 5 wedstrijden straatvoetbal van 2x 15 minuten waren er op de finaledag. Het was op zondag 29 augustus en vond plaats op het pleintje van V.C. Vlissingen. Team binnenstad zou beginnen tegen team Bossenburgh en aangezien ik ze nog niet gefilmd had stond ik er klaar voor.

Helaas waren ze niet compleet dus er werd gestart met een andere wedstrijd. Bloemenlaan en Middengebied gingen tegen elkaar strijden. Bloemenlaan met o.a. balkunstenaar Soufian die van achteruit opbouwde. Middengebied met veel jonge spelers en Yassine als spelverdeler. Een leuke openingswedstrijd om te zien.

Cornerspecialist André Siereveld was niet aanwezig, hij is vader geworden van zoon Névio een paar dagen ervoor. Nummer 9 in Nederland inmiddels met die naam (mooi rugnummer voor later). Wij feliciteren zijn vriendin en hem van harte met hun nieuwe Groene ster oogappel. André zal zich nu wat meer met een Bruine ster moeten bezighouden dan met een groene. Luiers verschonen hoort er bij en dat doet hij vast met liefde.

Elke week een nieuwe video van de wedstrijden op de finaledag. Mooi om de jongens aan het werk te zien en terug te kijken toch? Tot de volgende! Alle filmpjes nog eens terugkijken? Dat kan via deze link!

Jos Houtzager

Videoverslag

Reactie schrijven

Commentaren: 0