· 

Finaleronde Groene Ster Street League

Finaleronde Groene Ster Street League Witte Wijk - Bonedijke - Deze twee ploegen met jeugdige voetballers waren aan elkaar gewaagd. Bij het Witte Wijk team was Djaymoh meevoetballende keeper en bij het Bonedijke team Zjevio. Het was een lekkere wedstrijd met veel goals. Het publiek was de grote winnaar.

Wat André Siereveld betreft merk ik dat sommige mensen mijn verhalen over hem serieus nemen. Het is juist mijn bedoeling dat je die verhalen met een bak zout leest. Als je er van bij moet komen dan helpt het om vlugzout te nemen. We zijn vrienden en hij kan er altijd om lachen dat ik hem plaag.

Het mikpunt van spot ben ik of zelf of André in mijn verhalen. Bij mijn laatste verhaal kreeg hij echter serieus sms'jes of hij aan de drugs was. Ik had verwacht dat mensen wel snapten dat het een grap was aangezien ik het over witte broodbolletjes had en ik zowat elke week een grap over hem maak.

Even voor de duidelijkheid, André is anti-drugs, een sociaal werker, een trainer en een vader. Hij is zo braaf de laatste tijd dat hij zelfs met de carnaval nog in een scouting of padvinderstenue zou gaan lopen. Hij heeft zijn hart op de goede plek en is een echt voetbaldier.
Jos

Commentaren: 2
  • #2

    Jos (zaterdag, 18 september 2021 14:21)

    Hahaha, ik zie het al voor me ...

  • #1

    Marcel (zaterdag, 18 september 2021 09:10)

    Andre, gaat eerder in een lederhose met carnaval Jos �