· 

Ruim kwart Zeeuwse bruiloften verplaatst

In alle andere provincies stelde minstens één op de drie bruidsparen hun trouwdag uit. Dit en meer blijkt uit een enquête van ThePerfectWedding.nl onder 1.500 Nederlandse bruidsparen. Door de coronamaatregelen zijn er dit jaar beperkte mogelijkheden voor bruiloften. Lange tijd was de horeca gesloten, wat een belangrijke reden blijkt voor het verplaatsen van een bruiloft. Zeeuwse bruidsparen vinden het met name belangrijk dat ze kunnen proosten met gasten en willen graag een uitgebreide bruiloft vieren met al hun gasten.

Ruzie vanwege coronamaatregelen
Het aanpassen van een bruiloft op de coronamaatregelen zorgt regelmatig voor onenigheid of zelfs ruzie. Zeeuwse bruidsparen merken dit vooral tijdens overleg met hun partner: 20,8% van de koppels heeft onenigheid over hoe zij hun bruiloft aan de maatregelen aanpassen.

Coronamaatregelen voor Nederlandse bruiloften vaak onduidelijk
Voor driekwart van de Nederlandse bruidsparen waren de coronamaatregelen onduidelijk, wat keuzes maken voor het plannen of verplaatsen van een bruiloft lastig maakt. Tegelijkertijd blijkt dat locaties en gemeenten ook niet altijd lijken te weten hoe het zit: de helft van de bruidsparen merkt dat locaties verschillend omgaan met de maatregelen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0