Filmpjes Tweede elftal Groene Ster voor RTV Vlissingen

Vanaf woensdag 6 oktober gaat Jos Houtzager aan de slag, met een paar jonge enthousiastelingen. Verwacht beelden van wedstrijden, kennismaking met spelers en voetbaltrucjes. Het eerste elftal krijgt aandacht genoeg van o.a. Omroep Zeeland en de PZC. Helaas doen ze het niet goed in de eredivisie zaalvoetbal en ze staan onderaan. Er zijn na drie wedstrijden echter nog kansen om het tij te keren.

Foto: Jos aan het filmen gemaakt door: Paul ten Hacken

Voetbalicoon André Siereveld liet laatst zijn voetbaltruc, de AD/HDRE zien (ontwikkeld in 2004) in 'Kan ik wat van je leren'. Tegenwoordig ergert hij zich groen en geel aan de luiers van zijn zoon, die er ook zo uitzien (vette knipoog). De bruine ster van de toekomstige groene ster moet veel verschoont worden. Vrijwilligers die hem willen helpen met deze schone taak kunnen zich opgeven via: and(reetje) @bruinester.nl
Jos Houtzager

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Erik (dinsdag, 28 september 2021 10:55)

    Veel Suc6 Jos ! Jou kennende, gaat het helemaal goedkomen ( met filmverslagen en dergelijke ) Van het voetballen zelf heb ik geen bal(len) verstand..... ;-)

  • #2

    Jos (dinsdag, 28 september 2021 17:39)

    Dankjewel Erik! Ik ga mijn best doen ... :^)