Finaleronde Streetleague Groene Ster: Bossenburgh - Bonedijke

De ploegen waren behoorlijk aan elkaar gewaagd. De winnaar zou de finale halen, het ging ergens om. Spanning was aanwezig en de duels waren pittig. Scheidsrechter Jan kreeg behoorlijk wat te verduren. Jonge spelers waren het vaak niet eens met de beslissingen. Gelukkig waren Marik en Salim er om brandjes te blussen.

Ik denk dat de spelers er niet van bewust waren, dat Jan op die dag vrijwillig 2,5 uur aan wedstrijden heeft staan fluiten. De inzet van de voetballers was behoorlijk, de overwinning zwaar bevochten.Wederom muziek van onze strandhelpers Tarzan & the Beachwaiters in de edit. Deze keer instrumentale versies van hun nummers 'Coffee' en 'Bang your head on this'. Wist je trouwens dat ze mokken met hun logo erop hebben? Even googlen en je vindt hun site of facebook.

Jos

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 0