Nieuwendijk afgesloten in verband met onderhoudswerkzaamheden

Begin deze maand zijn de onderhoudswerkzaamheden gestart aan de natuursteenbestratingen in de binnenstad van Vlissingen. De Nieuwendijk is van 27-09 t/m 15-10 afgesloten. Gelijktijdig met deze werkzaamheden aan de Nieuwendijk zal de aansluiting van de Sarazijnstraat op de Nieuwendijk verkeersveiliger worden gemaakt.

Foto: De Nieuwendijk onderhoudswerkzaamheden  © MultranetMedia

De bestrating van de uitrit wordt vervangen door dezelfde bestrating als die van het trottoir. Hierdoor wordt uitgaand verkeer uit de Sarazijnstraat beter geattendeerd dat men een voetgangersgebied passeert. Tijdens de werkzaamheden zijn woningen en bedrijven aan de Nieuwendijk alleen te voet bereikbaar. 
Meer informatie over herstel natuursteen bestratingen via deze link.

Reactie schrijven

Commentaren: 0