· 

Geersesweg nieuwe locatie skatebaan

Het college heeft een ontwerpbesluit genomen waarin de locatie ten zuidoosten van de Geersesweg Midelburg, wordt aangewezen als locatie voor de nieuwe skatebaan. Het gaat om de plek direct naast het mountainbikeparcours. Om precies te zijn het gebied tussen het snipper-voetpad en tegen het talud van de N57.

Volgende week start de inspraakprocedure. Daarna neemt het college een definitief besluit. Voorafgaand aan de keuze voor deze locatie, heeft een uitgebreid onderzoek plaatsgevonden naar alle locaties die zijn aangedragen via doemee.middelburgers.nl en een interne inventarisatie.

Alle aangedragen locaties zijn onderzocht. Zo moet de locatie onder andere eigendom zijn van de gemeente, passen binnen de geluidsnormen en is er een kavel nodig van minimaal 1.500m2. Ook moet de locatie goed bereikbaar zijn voor de gebruikers. Het zou bovendien een pluspunt zijn als de locatie op een plek ligt waar meer activiteiten zijn die een link hebben met skaten, sporten of jongeren. Lees meer via deze link.

Reactie schrijven

Commentaren: 0