Kan ik wat van je leren Aflevering 6

Kan ik wat van je leren Aflevering 6 - Voetbalfilmpje met knipoog
Koen Kampioen moet nog een weekje wachten, op de les 'broeken inzoomen'. We hadden namelijk nog een filmpje van André. Deze keer is het een voetbalfilmpje met knipoog. Meer amusement dan leren, zet het volume maar goed aan.

Koen heeft me trouwens wat badmintonwijsheid proberen bij te brengen. Het ging over een badmintonsysteem spelen. Wanneer om elkaar heen te draaien betreft aanval en verdediging. Net toen ik het doorhad, kreeg ik een andere medespeler in het badminton dubbel.

Die gaf als tip om zoveel mogelijk alles hoog naar achter, op de backhand van de tegenstander te spelen. Tevens gaf hij aan om zoveel mogelijk op eigen helft te blijven en in het midden te blijven staan. Slagen vlak en hard over het net zodat de tegenstander de shuttle moet 'liften'. Dan komen wij weer in de aanval. Interessant allemaal, zo heeft ieder zijn/haar eigen tactiek. Ik heb in ieder geval lekker gespeeld. Eens kijken of ik in de toekomst wat van Badminton kan filmen.

Jos

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Koen (zaterdag, 02 oktober 2021 23:27)

    Fijn Jos dat je lekker hebt gespeeld en ik je nog wat heb kunnen leren ook.

  • #2

    Jos (zondag, 03 oktober 2021 09:12)

    Ja, bedankt Koen. Ik kan van iedereen iets leren.