Onthulling bouwbord van De Dokwerker in het Scheldekwartier

Afgelopen zaterdag was weer een prachtige mijlpaal, de onthulling van het bouwbord van De Dokwerker te Vlissingen. Het bouwbord werd rond 11:30 uur onthuld, en tussen 12:00 – 14:00 uur een kijkmoment in Hotel De Timmerfabriek voor de kopers in dit inmiddels uitverkochte project.

Daarna was er van 14:00 – 16:00 uur een select gezelschap uitgenodigd om als eerste kennis te maken met de plannen van de De Dokwerker en een sneak preview van dit nieuwe project. Kortom het was weer een prachtige dag voor de verdere ontwikkeling het Scheldekwartier.

De Dokwerker
Direct naast de monumentale Timmerfabriek in Vlissingen wordt door Teamleisure De Dokwerker gerealiseerd, een stoer appartementenhotel met 58 compacte hotelappartementen. Dit stedelijke, industriële gebouw is een uitbreiding van het naastgelegen Hotel De Timmerfabriek. De combinatie van deze twee zorgt voor een synergie die zijn weerga niet kent!

Start verkoop
Medio oktober 2021 start Teamleisure met de verkoop. Wilt u als eerste op de hoogte zijn? Stuur dan een e-mail naar info@teamleisure.nl.

Reactie schrijven

Commentaren: 0