Hoe kun je drumstokken het beste vasthouden?

Kan ik wat van je leren? Aflevering 7 -  Hoe kun je drumstokken het beste vasthouden?
Ik kan met mijn handen goed op de Cajon drummen. Met drumstokken op een drumstel slaan, gaat me echter niet goed af. Gelukkig ken ik op facebook een professionele drummer, die ik vragen kan stellen. Kim Weemhoff heeft ruim 40 jaar ervaring, met drums en percussie. Hij heeft gespeeld met o.a. Candy Dulfer, Frank Boeijen en Mathilde Santing.

Mooi man, ik ben groot fan van Frank Boeijen. Kim heeft ervaring met alle muziekstijlen. Als ik hem een vraag stel, dan krijg ik altijd een duidelijk antwoord. Tof dat hij mij en jullie wil laten zien, hoe je als beginnende drummer, het beste je drumstokken vast kunt houden. Goede techniek is belangrijk, kijken en luisteren maar!

Jos

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 0