Finale Groene Ster Streetleague: Bloemenlaan tegen Bossenburgh

Daar was hij dan, de finale van de Streetlelague. De teams hadden er zin in, de jonge voetballers stroopten de mouwen op. Keeper Edmilson van Bossenburgh, hield de rust binnen zijn team. Soufian, fungeerde namens team Bloemenlaan als spelverdeler.

In het begin wat aftasten, daarna kwam de wedstrijd om gang. Ik zag pittige duels, het spel golfde heen en weer. Ook aan de zijkanten werd er flink meegeleefd, een behoorlijke lawaaisaus was te horen. Na een behoorlijke strijd, kwam er een winnaar uit de bus. Doordat ik heel de middag heb gefilmd, ben ik naderhand de eindstand vergeten. Geniet van de beelden en de muziek, volgende week mijn laatste filmpje van de Streetleague: de prijsuitreiking. Ik vond het tof om naar te kijken, te filmen en te editen.

Latuuhr  Jos

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 0