Herdenking bevrijding Vlissingen in de Sint Jacobskerk

Zaterdag 30 oktober 2021 zal in de Sint Jacobskerk in Vlissingen de herdenking van de bevrijding van Vlissingen en de Slag om de Schelde plaats vinden. Met toespraken, muziek en kransleggingen. De herdenking is alleen bij te wonen op vertoon van een QR-code of coronatoegangsbewijs! 

Het programma van de herdenking ziet er als volgt uit:    

13:30 uur - Ontvangst in de Sint Jacobskerk Oude Markt 2 te Vlissingen
14:00 uur - Start herdenking
15:00 uur - Receptie

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor de herdenking via het emailadres: kabinet@vlissingen.nl Let wel op dat er bij de ingang een controle is van uw coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs.

Sint Jacobskerk mag meer publiek ontvangen
Naar aanleiding van de versoepelingen van de coronamaatregelen, die sinds 25 september 2021 zijn ingegaan, mag de Sint Jacobskerk meer publiek ontvangen.      

Coronatoegangsbewijs/QR-code
Voordat u de Sint Jacobskerk binnen gaat zal gecontroleerd worden of u in het bezit bent van een coronatoegangsbewijs of een QR-code. Het toegangsbewijs, de QR-code downloaden met de coronacheck-app of op papier via coronacheck.nl. Verder blijven de maatregelen op het gebied van hygiëne van kracht. De garderobe en alle toiletten zijn wel weer te gebruiken.

Meer informatie vindt u op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs

Download
Digitale uitnodiging herdenking.pdf
Adobe Acrobat document 1'020.6 KB

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Willem (zaterdag, 30 oktober 2021 18:17)

    QR code ??