· 

Stormvrij voor begeleiding (jong) volwassenen in de samenleving

Een initiatief van 3 dames met ruime ervaring in de hulpverlening. Stormvrij richt zich op het ondersteunen en begeleiden van (jong) volwassenen in de samenleving. Stormvrij staat voor en ondersteunt in inclusie. Ruime ervaring in de hulpverlening.

Foto: De drie initiatiefneemsters (afbeelding via YouTube video)

No-nonsense, resultaatgericht
Expertise met deze specifieke doelgroep. No-nonsense, resultaatgericht, korte lijnen en laagdrempelig. Dit zijn een aantal typeringen van Stormvrij die bestaat uit Esther Buurman, Marga Leuwol en Viola Tentua. Alle drie de dames hebben ruime kennis en ervaring in het opzetten van projecten, zijn innoverend, ondernemend en uitvoerend. ‘Wij geloven in het geven, het ontvangen en doorgeven’. Inclusie en terima kasih zijn verweven bij Stormvrij. Voor Stormvrij betekent terima kasih een oerkracht

Vele jaren expertise
Esther Buurman (48) is 20 jaar werkzaam in de hulpverlening en is HBO maatschappelijk werkster bachelor. Ze brengt haar ervaring mee uit de gesloten - en open jeugdzorg, jeugd en (jong) volwassenen psychiatrie, het ambulant werken met mensen in het forensische kader en de jeugdreclassering. Ze heeft vele jaren expertise op het gebied van multi-complexe problematieken/gedragingen en het geven aan begeleiding van gezinnen en opvoedondersteuning.

Kompas nodig
Viola Tentua (51) is sinds 1999 tot heden pedagogisch medewerker in de jeugdzorg. Sinds een paar jaar runt ze de knusse horecazaak "Kipzaak" in Raalte. Viola: ’Deze professionele samenwerking is niet in een keer ontstaan. We hebben veel gesprekken gevoerd over hoe onze kwaliteiten te gaan bundelen in Stormvrij.’ Over de naam Stormvrij: ‘In een storm ervaar je veel tegenwind. De wind komt dan van alle kanten en uit onverwachte hoeken, zonder dat je het doorhebt. Om de juiste koers te varen en uit de storm te komen, heb je een kompas nodig. Stormvrij is het kompas naar rustiger vaarwater, zodat je je eigen leven kan gaan invullen en leiden met je kwaliteiten en talenten.’
 
Lancering van Stormvrij 30 november!
Marga Leuwol (50) is de spin van het Stormvrij-web. Het officemanagement, het overzicht op projecten en afspraken is in haar handen. Ze is het eerste aanspreekpunt. Marga komt uit de commerciële wereld, zakelijke dienstverlening. Sinds 2008 is ze werkzaam als ZZP'er in de office support. De kernwoorden van Stormvrij zijn: out-of-the box denken, creatief en doelgericht werken, inclusie, participeren en anticiperen. De lancering van Stormvrij is op 30 november a.s. Keep it simple - no nonsense.

Informatie
Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Marga Leuwol:
T. 0641355519
E. contact@stormvrij.nl
W. www.stormvrij.nl

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 0